KANTOOR OF WERKPLEK SCHOONMAKEN

Kantoor of werkplek schoonmaken

Een schone werkplek verbeterd uw werkprestaties. Een schoon bureau oogt fris, professioneel en u bewaart makkelijk het overzicht. Wij kunnen ons aanpassen op de openingstijden, zodat iedere ochtend begint met een frisse start.

Offerte aanvragen
SANITAIRE RUIMTES SCHOONMAKEN

Sanitaire ruimtes

Heeft u in uw pand ook sanitaire ruimtes die u wilt laten schoonmaken? Geen probleem. Wij werken desinfecterend met zo min mogelijk gebruik aan schoonmaakmiddelen. Hiermee bespaart u kosten en bent u verzekerd van een schoon eindresultaat.

Offerte aanvragen
PRIVE OBJECT SCHOONMAKEN

Privé object

Verhuurd u een woning of heeft u een privé object die u wilt laten schoonmaken? Wij zorgen voor een goede schoonmaakbeurt, zodat uw volgende bezoek prettig kan verblijven. Wij gaan zorgvuldig met uw spullen om en beschikken over eigen schoonmaakspullen. Informeer naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
SCHOONMAAKBEDRIJF INHUREN

Bent u een schoonmaakbedrijf?

U kunt ons tegen scherpe tarieven inhuren voor uw opdracht. Wij kunnen gebruik maken van uw spullen of eigen spullen ter beschikking stellen. Mocht u interesse hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
INSTELLING SCHOOL SCHOONMAKEN

Bent u een instelling zoals een school of kinderdagverblijf?

Wij maken milieuvriendelijk schoon. Uw bezoekers zijn verzekerd van een schoon bezoek en ervaren de voordelen van een minimum gebruik aan middelen. Met de simpele huishoudtips maken wij effectief schoon tegen lage kosten. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wilt u met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken?

U kunt ons op werkdagen bereiken via info@timetoclean.nl of via 06 44 41 22 31.